Новини дня: про MARUV, "Оскар" та підозру екс-очільнику Генштабу

Понеділок, 25 лютого 2019, 20:07

Співачка MARUV не поїде на "Євробачення" від України, екс-начальника Генштабу Замана звинуватили у держзраді, а Американська кіноакадемія визначила переможців премії "Оскар" — новини, що були актуальні 25 лютого.

Про "Оскар"

У Лос-Анджелесі відбулася 91-ша церемонія вручення кінопремії "Оскар" — найкращим фільмом року визнали "Зелену книгу".

Про екс-начальника Генштабу

Екс-очільнику Генштабу Володимиру Замані повідомили про підозру у державній зраді — за версією слідства, його дії позбавили державу протиповітряної оборони.

Про Суспільне

Очільник Суспільного Зураб Аласанія вирішив подати до суду на телерадіокомпанію та Наглядову раду, яка схвалила рішення про його звільнення, — вимагатиме скасування рішення про припинення контракту.

Про інші важливі новини

Нещодавно екс-предстоятель Київського партіархату Філарет закликав Українську греко-католицьку церкву не проводити літургію у Софійському соборі — зараз в УГКЦ заявили, що ще не вирішили, чи таки робитимуть це.

Співачка MARUV не представлятиме Україну на "Євробаченні-2019" — Суспільне заявило, що виконавиця та телерадіокомпанія "не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на конкурсі".

"Ми разом написали програму "Україна мрії". Зараз – наступний крок: команда мрії", — Володимир Зеленський запропонував виборцям обрати претендентів від його команди на ключові держпосади.

Ініціатори спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявили про переслідування та погрози після вручення підозри в організації злочину очільнику Херсонської облради Мангеру.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News