Керівники Полтавської ОДА відреагували на звинувачення в корупції

Вівторок, 26 лютого 2019, 17:02

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко та його перший заступник Андрій Пісоцький стверджують, що ніколи не вчиняли корупційних дій, в яких їх підозрює Національне антикорупційне бюро.

Про це вони пишуть у Facebook.

"У відповідь на інформацію, розповсюджену в ЗМІ, щодо розслідування НАБУ по відношенню до мене заявляю наступне: викладені факти не відповідають дійсності. Я не вчиняв жодного з правопорушень, викладених в публікаціях. І маю неспростовні докази своєї правоти", - заявляє Головко.

Схожу заяву зробив і його заступник Пісоцький. "Щодо закидів про хабарі, відкати чи корупційні схеми — розповсюджена інформація не має ніякого відношення до реалій. Заявляю, що жодне із приписаних правопорушень, я не вчиняв. Кожне з моїх слів підкріплене доказами", - каже він.

Самі докази чиновники наразі не надають.

У коментарях їм пропонують скликати з цього приводу прес-конференцію.

 
Валерій Головко (ліворуч) та Андрій Пісоцький (праворуч)

Нагадаємо:

  • Детективи Національного антикорупційного бюро з'ясували, що керівники Полтавської облдержадміністрації Головко та Пісоцький з підлеглими вимагали від підприємців мільйонні відкати та хабарі у вигляді сотень тисяч доларів, елітних машин та коштовних гаджетів.
  • Раніше повідомлялося, що співробітники Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в Полтавській обласній державній адміністрації, у тому числі в кабінеті першого заступника голови адміністрації Андрія Пісоцького.
  • Було відомо, що йдеться про хабарництво в особливо великому розмірі.
  • Зазначалося також, що обшуки мали провести в кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування