Новини дня: Садовий підтримав Гриценка, а тема Гладковського не стихає

П'ятниця, 1 березня 2019, 20:12

Садовий підтримав Гриценка (а за ним і Гнап), депутат від "БПП" заявив про багатомільйонні виведення коштів "Приватбанку" на рахунки "Кварталу-95", а "Нафтогаз" отримав попередню перемогу в арбітражі проти Росії — новини, що були актуальні 1 березня.

Про Садового, Гриценка та Гнапа

Андрій Садовий знявся з виборів президента на користь Анатолія Гриценка — наступного тижня політики підпишуть угоду.

"Я обіцяв зняти свою кандидатуру, якщо буде обраний єдиний кандидат від демократичних сил", — Дмитро Гнап заявив про готовність знятися з президентських перегонів на користь Гриценка.

Про компанію Гладковського

Понад півмільярда гривень отримала компанія Олега Гладковського впродовж останніх місяців — за виконання таємних угод із Міноборони.

Про Telegram-канал "Української правди"

Cтало відомо, що в "Української правди" є телеграм-канал "УП. Кляті питання". На нього підписано більше 8 тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі щось постійно пояснюють, з усього жартують майже у кожному пості, а ще відповідають на питання читачів.

Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про "Приватбанк" та "Квартал-95"

Депутат від "БПП" Ар’єв заявив, що за часів Коломойського з "Приватбанку" вивели $41 млн на рахунки студії "Квартал 95".

Про інші важливі новини

Журналісти "Схем" виявили, що люди Тимошенко та Новинського працюють разом у темі тарифів — у політиків кажуть, що співпраця не є політичною.

У Львові підрядники понад 6 годин намагалися повалити 30-метрову стелу Монумента слави. І в них не вийшло — це була вже друга спроба.

"Нафтогаз" отримав позитивне рішення від арбітражу у Гаазі у справі про захоплення Росією активів компанії  після анексії Криму.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування