ООС: Окупанти тричі порушили режим "тиші"

Неділя, 10 березня 2019, 07:00

Минулої доби російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню, два рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Противник обстрілював позиції українських військ із мінометів калібрів 120 та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог стріляв з мінометів калібру 120 мм у районі населеного пункту Лебединське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли підрозділів українських військ з мінометів калібру 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів – у районі міста Попасна, а зі стрілецької зброї – у межах ділянки розведення сторін поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає.

Станом на 7:00 10 березня обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

Нагадуємо:

  • З опівночі 8 березня Україна запровадила безстрокий режим "тиші" на всій лінії зіткнення з російськими окупаційними військами, проте Росія не надала гарантій перемир'я.
  • За повідомленням штабу ООС, у той же день було зафіксовано один прицільний обстріл з боку бойовиків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування