Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ чекає, що Білецький відповість за свої слова

Понеділок, 11 березня 2019, 18:05
СБУ чекає, що Білецький відповість за свої слова

Служба безпеки України очікує, що нардеп Андрій Білецький оприлюднить дані, що підтвердять його слова про підготовку СБУ замаху на лідерів "Національного корпусу".   

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці СБУ у Facebook.

"СБ України з подивом ознайомилась із заявою лідера партії "Національний корпус" Андрія Білецького про нібито підготовку СБУ до фізичного знищення лідерів цієї організації.

Дуже прикро, що народний депутат України, лідер Нацкорпусу Андрій Білецький дає можливість маніпулювати собою", - заявили у відомстві.

"Ми з нетерпінням очікуємо оприлюднення хоч якихось конкретних даних, на яких базуються ці надзвичайно серйозні звинувачення, які, після їх кваліфікації, повинні бути перевірені у рамках кримінального провадження з обов’язковим доведенням до громадськості його результатів", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що СБУ офіційно звертаються до ДБР України, щоб зареєструвати відповідне кримінальне провадження.

Нагадаємо:

  • У понеділок лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив, що за наказом президента Петра Порошенка заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко готує фізичне знищення лідерів "національного корпусу" та "національних дружин".
  • У суботу представники Нацкорпусу влаштувалиу центрі Києва акцію "День гніву" та прийшли на вул. Банкову під Адміністрацію президента з вимогою покарати причетних до розкрадань в "Укроборонпромі".
  • Під час акції сталися сутички, після яких у поліції заявили про трьох потерпілих правоохоронців.
  • Представники Нацкорпусу вирушили до Черкас, де у суботу перебував президент України Петро Порошенко і намагалися прорватисядо нього під час його виступу зі сцени.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування