Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії вирішили відправляти "проблемних" дітей у військово-патріотичні табори

Вівторок, 12 березня 2019, 15:53

У Міністерстві внутрішніх справ Росії вирішили відправляти неповнолітніх, "схильних до скоєння правопорушень", до військово-патріотичних таборів.

Про це повідомляє ТАСС, посилаючись на секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева.

За його словами, питання щодо направлення дітей і підлітків до таких таборів вже вирішені.

Крім того, Патрушев сказав, що МВС Росії активізує боротьбу з "маніпулюванням свідомістю" неповнолітніх через соцмережі.

Нагадаємо:

  • За даними видання "Комерсант", на підприємства російського оборонно-промислового комплексу розіслали пропозиції про створення загонів військово-патріотичного руху "Юнармія" для "розвитку юнармійського руху".
  • Рух "Юнармія" в РФ створили в 2015 році за ініціативою міністра оборони Сергія Шойгу.
  • У грудні 2018 року до Держдуми Росії внесли законопроект про забезпечення автономної роботи російського сегмента Інтернету при відключенні від глобальної інфраструктури.
  • 12 лютого 2019 року Держдума прийняла в першому читанні законопроект.
  • 20 лютого президент РФ Володимир Путін пояснив необхідність ізоляції російського інтернету так: "Вони ж там сидять, це ж їхній винахід, і все слухають, бачать і читають, що ви говорите, і накопичують цю інформацію, а так не будуть".
  • У березні 2019 Міністерство оборони Росії взялося створювати мультисервісну транспортну мережу зв'язку, яка стане основою для "суверенного інтернету".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування