Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ліга Чемпіонів: Роналду виводить "Ювентус" до 1/4, "Манчестер Сіті" громить "Шальке"

Вівторок, 12 березня 2019, 23:11

Туринський "Ювентус" пробився до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, відігравшись у матчі-відповіді з іспанським "Атлетико".

Нагадаємо, що перший матч у Мадриді завершився перемогою іспанців з рахунком 2:0. У Турині "Стара синьйора" розромила іспанців 3:0 завдяки трьом голам Кріштіану Роналду.

"Ювентус" повністю переграв "Атлетико". За весь матч в іспанців можна відзначити лише удар Альваро Морати наприкінці першого тайму, коли м'яч пролетів трохи вище поперечки воріт.

На 27-й та 49-й хвилині Кріштіану Роналду двічі влучно пробивав головою та зробив рахунок 2:0 у цій грі. Вирішальний гол в цьому поєдинку також в активі португальця.

На 86-й хвилині Роналду реалізував 11-ти метровий удар за фол у штрафній "Атлетико" на Бернадерскі. У додані п'ять хвилин до основного часу туринці втримали потрібний для себе рахунок, оформивши третій камбек у матчах 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

"Манчестер Сіті" у матчі-відповіді просто знищив німецький "Шальке", забивши сім голів після перемоги в Німеччині з рахунком 3:2.

"Шальке" тримався у грі з командою Пепа Гвардіоли до 35-ї хвилини, коли рахунок у матчі відкрив Серхіо Агуеро.

Надалі за сім хвилин господарі забили ще два голи. На 38-й хвилині Агуеро оформив дубль, а через чотири хвилини Лерой Сане після пасу від Олександра Зінченка зробив рахунок 3:0.

На початку другого тайму Рахім Стерлінг забиває четвертий м'яч у поєдинку. Довершили розгром "Шальке" голи Бернарду Сілва, Філа Фодена та Габріела Жезуса.

У складі "Шальке" з перших хвилин на полі з'явився українець Євгеній Коноплянка, який відіграв увесь матч.

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: