Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі відреагували на вимогу США оцінити доходи Путіна

Середа, 13 березня 2019, 11:57
У Кремлі відреагували на вимогу США оцінити доходи Путіна

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков пов'язав прийняті Конгресом США антиросійські законопроекти з наростаючою русофобією напередодні виборів у США.

Про це він сказав журналістам у середу, передає російське інформагентство ТАСС.

"Подібні законопроекти можуть лише негативно вплинути (на відносини Москви і Вашингтона – ред.). Триває дуже недружня, шалена русофобська лінія. Це продовження такої емоційної екзальтації. Тому зараз ми не очікуємо якось тверезих оцінок з боку американських законодавців", - сказав Пєсков

Пєсков висловив упевненість, що рівень русофобії в США буде тільки наростати.

"Це внутрішньоамериканські процеси, будь-який фахівець, який знає нову і новітню історію США, з легкістю спрогнозує, що в міру наближення до президентських виборів рівень русофобії буде тільки наростати, бо русофобія завжди використовувалася в якості електорального інструменту в США", - резюмував представник Кремля.

 Нагадаємо:

  • Нижня палата Конгресу США схвалила 4 законопроекти, спрямовані проти уряду Росії та особисто президента Володимира Путіна.
  • Один із схвалених документів вимагає від директора Нацрозвідки США за півроку підготувати для конгресменів звіт про активи Путіна, ще один - забороняє уряду США юридично або фактично визнавати Кримросійською територією.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування