Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ліга Чемпіонів: "Ліверпуль" та "Барселона" стали останніми чвертьфіналістами

Середа, 13 березня 2019, 23:16

Англійський "Ліверпуль" та іспанська "Барселона" стали останніми чвертьфіналістами Ліги Чемпіонів.

"Ліверпуль" після домашньої нічиєї з "Баварією" переграв на виїзді мюнхенців з рахунком 3:1.

Рахунок у матчі на 26-й хвилині відкрив Садіо Мане, скориставшись помилкою на виході Мануеля Нойєра, він перекинув м`яч через воротаря та двох захисників "Баварії".

На 39-й хвилині мюнхенці зуміли зрівняти рахунок. Після прострілу з флангу Жоель Матіп зрізав м`яча у власні ворота - 1:1.

У другому таймі забивав лише "Ліверпуль". На 69-й хвилині після подачі кутового Ван Дейк ударом головою робить рахунок 2:1. На 84-й хвилині Мане після навісу від Салаха ударом головою пробив Нойєра в третій раз у цій грі - 3:1.

Не мала проблем у матчі-відповіді 1/8 фіналу з "Ліоном" й іспанська "Барселона". Після нульової нічиєї в Ліоні в Барселоні французька команда була розгромлена з рахунком 5:1.

На 18-й хвилині рахунок в грі з пенальті відкрив Ліонель Мессі - 1:0. На 32-й хвилині після пасу Луїса Суареса рахунок в матчі подвоїв Філіпе Коутінью, який забивав у порожній кут воріт - 2:0.

На 59-й хвилині інтрига у матчі поновилася після удару з метрів 12-ти Люка Тузара - 2:1. На 78-й хвилині Мессі оформив дубль, заспокоївши уболівальників каталонців. Після третього гола "Ліон" посипався. На 82-й хвилині Мессі видає пас на Жерара Піке і той забиває з кількох метрів - 4:1.

Через п`ять хвилин знову Мессі робить результативну передачу на Усмана Дембеле, який зробив рахунок остаточним - 5:1.

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування