Ліга Європи: "Челсі" перемагає "Динамо" за сумою двох матчів з рахунком 8:0

Четвер, 14 березня 2019, 20:55
Ліга Європи: Челсі перемагає Динамо за сумою двох матчів з рахунком 8:0
Twitter "Динамо"

Київське "Динамо" завершило свої змагання в Лізі Європи на стадії 1/8 фіналу.

У четвер, 14 березня, на НСК "Олімпійський" динамівці Києва були розгромлені лондонським "Челсі" з рахунком 0:5.

Нагадаємо, що у першому в матчі в Лондоні на "Стемфорд Бридж" "Челсі" переміг "Динамо" з рахунком 3:0.

У матчі в Києві лондонці доволі швидко відкрили рахунок. Вже на п`ятій хвилині після подачі стандарту Олів`є Жиру з поміж двох захисників киян пробиває Дениса Бойка - 1:0.

На 33-й хвилині знову передача на Жиру, який випереджає Тамаша Кадара і вдруге забиває у ворота "Динамо" - 2:0. Вже в доданий арбітром час Маркос Алонсо забиває третій гол у ворота "Динамо" - 3:0.

На 50-й хвилині поєдинку у "Динамо" зафіксований перший удар у площину воріт "Челсі". Надалі двічі поспіль з кількох метрів бив по воротах "Челсі" Сергій Сидорчук, але одного разу влучив у голікпера лондонців, а потім поцілив у штангу. Також двічі забивав у ворота "Челсі" і форвард Денис Гармаш, але обидва рази з положення поза грою, що і фіксував арбітр матчу.

На 60-й хвилині рахунок стає вже 4:0. Вілліан подав штрафний і Жиру, вільний від захисників "Динамо", ударом головою пробив у верхній кут воріт - 4:0.

Але на цьому знущання лондонських "пенсіонерів" над "Динамо" не завершилося. На 78-й хвилині Каллум Хадсон-Одої легко утік від захисників киян і пробив у кут воріт Бойка - 5:0. Міг рахунок в цій грі для "Динамо" і взагалі бути хокейним, але кілька разів команду рятував Бойко.

Варто додати, що в "Динамо" за увесь матч було два удари в площину воріт, а в "Челсі" вісім.

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування