Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацкорпус про СБУ: Закладають вибухівку в центрі Києва, щоб підставити нас

П'ятниця, 15 березня 2019, 16:03

У "Національному корпусі" заявили, що Служба безпеки на чолі з заступником голови СБУ Віктором Кононенком готує закладки зброї та вибухівки в центрі Києва, щоб 16 березня на акції "Свинарчуків - за ґрати!" дискредитувати націоналістів.

Про це сказав член "Національного корпусу", екс-командир розвідувальної роти "Азову" Сергій Коротких у Facebook.

"СБУ в особі Кононенка, зараз займається тим, що готує закладки в центрі міста, для того, щоб 16 березня дискредитувати національний рух, патріотичний  рух, добровольчий рух, шляхом звинувачення в тому, що це підготовка до військового чи збройного перевороту", - заявив Коротких.

За його словами, марш 16 березня виключно мирний і будь-яка людина, яка прийде туди зі зброєю, – це провокатор, якого купила СБУ.

"Якщо завтра, ви побачите, що арештували когось із Національного корпусу, когось із людей, які критикують владу, то знайте, що - це провокація організована Кононенком, щоб дискредитувати мирний протест", - додав він.

"Національний корпус" 16 березня о 12.00 планує провести акцію "#СвинарчуківПорошенка за грати". Організатори стверджують, що не планують жодних силових та незаконних дій під час проведення заходу.

Читайте також: Ігри патріотами: Як "Нацкорпус" і Аваков заганяють Порошенка

Привид Авакова, або #КомандаПорошенка і чесні вибори 

Нагадаємо:

  • Лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявляв, що за наказом президента Петра Порошенка заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко готує репресії та фізичне знищення представників "національного корпусу" та "національних дружин".
  • Приводом для акцій націоналістів стали журналістські розслідування про причетність людей з оточення Порошенка – Олега й Ігоря Гладковських (батько й син) – до оборудок в оборонній сфері.
  • 9 березня, представники Нацкорпусу влаштували у центрі Києва акцію "День гніву" та прийшли на вул. Банкову під Адміністрацію президента з вимогою покарати причетних до розкрадань в "Укроборонпромі".
  • Сутички також сталися в Черкасах під час заходів за участю Порошенка.
  • За даними УП, президент пробував вийти на контакт із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, щоб розібратися із націоналістами.
  • Співрозмовник в оточенні голови МВС розповів, що після сутичок у Черкасах "Аваков сварився з Білецьким" – і в Житомирі вже "все було дуже цивільно".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування