Путін про анексію Криму: Росія показала, як вміє себе любити

Понеділок, 18 березня 2019, 17:26

Президент Росії Володимир Путін заявив, що ситуація з анексією Криму стала свідченням "здатності РФ захистити і любити себе".

Про це він сказав в ході "зустрічі з громадськістю" на території окупованого Криму, повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Кримська весна - це нова віха, тому що вона показала і нам самим і всьому світу, що Росія вміє себе саму любити і захищати свої інтереси. І ми відштовхуємося при цьому від інтересів наших людей. Це найважливіше", - заявив він.

Путін пообіцяв забезпечити Крим в достатній мірі водою також, як півострів "сьогодні забезпечений електрикою", а також розпорядився продумати заходи підтримки туристичної галузі Криму, повідомляє ТАСС.

Він поскаржився, що "кілька років тому багато готелів перебували в жалюгідному стані, але їх власники не намагалися привести їх до ладу".

"Не хочу кинути ні на кого тінь, але так до людей не можна ставитися", - вказав Путін.

У той же час, президент РФ заявив, що в 2018 році в Криму відпочили майже 7 млн ​​туристів.

На його думку, турпотік може продовжити рости, тому що введено в дію новий аеропорт у Сімферополі, запущена автомобільна частина Кримського моста, в кінці року буде введена залізнична.

Також, за даними ТАСС, Путін на зустрічі прокоментував "прохання представників Криму" не забирати з посади главу окупаційної влади Сергія Аксьонова.

"Заради бога, не будемо забирати", - заявив Путін.

Нагадаємо:

  • У 5 річницю анексії Криму 18 березня президент РФ Володимир Путін приїхав на окупований півострів.
  • МЗС України висловив черговий протест і направив ноту російському зовнішньополітичному відомству у зв'язку з незаконною поїздкою Путіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування