Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін про українську владу: "з глузду з’їхали"

Понеділок, 18 березня 2019, 18:01
Путін про українську владу: з глузду з’їхали

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до окупованого РФ Криму заявив, що "російський та український народи ніколи не сварилися", а непорозуміння у нього "лише з українською владою".

Про це повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Упевнений, 100 відсотків, українці не відчувають в Росії якесь обмеження, ні в чому, абсолютно. І в тому числі, і в Криму, упевнений. Російський і український народи ніколи не сварилися. І зараз вони, на моє глибоке переконання, у сварці не перебувають", - стверджує Путін.

Російський президент заявляє, що у нього є лише непорозуміння із "сьогоднішнім керівництвом України".

"У нас нерозуміння тільки з сьогоднішнім керівництвом України, з яким сьогодні навряд чи можна зварити кашу і домогтися якогось позитивного розвитку наших відносин. Те, що вони творять, іноді просто викликає острах і здивування, так і хочеться запитати українською - "З глузду з'їхав чи що?". Тому, як тільки здоровий глузд переможе, ми на рівні керівництва теж будемо вибудовувати відносини", - сказав Путін.

Нагадаємо:

  • У 5 річницю анексії Криму 18 березня президент РФ Володимир Путін приїхав на окупований півострів.
  • МЗС України висловило черговий протест і направило ноту російському зовнішньополітичному відомству у зв'язку з незаконною поїздкою Путіна.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування