Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кривонос: Повна реформа Укроборонпрому займе півроку

Вівторок, 19 березня 2019, 01:57

Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос заявив, що на реалізацію реформи Укроборонпрому потрібно півроку.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

За його словами, саме стільки часу потрібно, якщо народні депутати у найкоротші терміни розглянуть і приймуть цей законопроект.

"Якщо народні депутати у найкоротші терміни розглянуть і приймуть цей законопроект, і за результатами того аудиту, який буде проведено, для реформування Укроборонпрому потрібно до півроку", - підкреслив заступник секретаря РНБО.

Водночас президент Петро Порошенко зазначив, що має право визначити цей документ як невідкладний - це означає, що парламент зобов'язаний у найкоротші терміни його розглянути.

Нагадаємо:

  • 12 березня президент Петро Порошенко підписав указ про призначення Кривоноса заступником секретаря РНБО. Також він буде виконувати обов'язки керівника комісії з питань оборонної промисловості, військово-технічного співробітництва та співпрацею України з НАТО.
  • До цього Кривонос займав посаду першого заступника командувача сил спеціальних операцій Збройних сил.
  • Кривонос висувався на вибори президента України від партії "Воїни АТО", проте 6 березня заявив, що знімає свою кандидатуру і на виборах буде підтримувати Порошенка.
  • Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.
  • Рішення про звільнення Гладковського президент прийняв після опублікування розслідування про розкрадання в оборонній сфері, де фігурує син Гладковського - Ігор. Також журналісти опублікували інформацію про відкат Гладковському-старшому. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...