Гройсман після "шоу" Ляшка: Може, кожному кандидату дамо "хвилинку слави"?

Середа, 20 березня 2019, 12:11

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував проводити засідання Кабінету міністрів в закритому режимі на період передвиборчої кампанії.

Таку пропозицію він озвучив після "перформансу" лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який увірвався зі своїми депутатами на засідання уряду в середу з вимогою не подовжувати контракт із головою НАК "Нафтогаз" Андрієм Коболєвим.

"Я, при всій повазі до думки народних депутатів, пропоную на період передвиборчих перегонів робити засідання уряду закритими. Щоб ми могли працювати, а не використовувати роботу уряду для трибуни агітації, як воно відбувається", – сказав Аваков після того, як засідання уряду поновилося.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відреагував на пропозицію іронічно:

"Якби зараз це правило існувало, куди пішов би Ляшко? Що йому реально робити? З ким він може подискутувати ще?".

Гройсман запропонував вимикати прямий ефір, якщо кандидати в президенти намагатимуться використовувати засідання уряду в агітаційних цілях.

"Якщо вони будуть приходити, будемо просити, щоб у закритому режимі. Якщо прийшли в справі, – будемо в закритому режимі з ними спілкуватися", – сказав прем’єр.

"Або зробимо в регламенті уряду десятихвилинку… наприклад там "Хвилина слави". І кожного кандидата – сюди, я буду ставати поряд, він буде лаять владу всю. І всіх. Потім будемо тиснути руку і на цьому закінчувати", – запропонував також Гройсман.

Прем’єр запевнив, що його нервової системи "вистачить, щоб витримати всіх і вся".

"Якщо є креативні пропозиції в українців, я готовий це сприймати", – додав Гройсман.

Нагадаємо:

  • Кандидат у президенти Олег Ляшко разом членами "Радикальної партії" увірвався на засідання уряду 20 березня, вимагаючи знизити ціну на газ та розірвати контракт з головою "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування