Порошенко розповів, чому судитиметься з телеканалом "1+1"

Вівторок, 26 березня 2019, 23:34

Президент України Петро Порошенко заявив, що його позов проти телеканалу "1+1" є "елементом захисту нашої країни від зазіхань олігарха-втікача".

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Я ніколи не судився з журналістами і зараз не збираюся цього робити. Я подав позов проти каналу і це є елемент захисту нашої країни від зазіхань олігарха-втікача, який сидить за кордоном і вважає, що буде керувати маріонетками в Україні", - підкреслив президент.

Порошенко впевнений, що суд докаже його правоту і "ні в кого більше не буде бажання використовувати засоби масової інформації для дестабілізації ситуації в нашій країні".

"Мною підписаний відповідний договір, буде зареєстрований відповідний позов, і це буде зроблено для захисту інтересів нашої держави", - додав він.

Нагадаємо:

  • Президент Петро Порошенко подає до суду на телеканал "1+1" через "чорний піар" проти нього.
  • Напередодні на телеканалі Коломойського вийшла телепередача. У ній нардеп-втікач Олександр Онищенко, підозрюваний в особливо тяжких економічних злочинах, заявляв, що має докази причетності Порошенка до скуповування голосів під час важливих голосувань у парламенті, спроби перекупити телеканал "112-Україна", фінансових оборудок та нібито високих прибутків президента від ведення бізнесу в РФ.
  • Крім того, у телепередачі стверджувалося про нібито причетність Петра Порошенка до організації вбивства свого брата та згадувався скандал із "Укроборонпромом", у якому фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.
  • На телеканалі олігарха Ігоря Коломойського "1+1" заявили, що поширені ними твердження про Петра Порошенка підкріплені доказовою базою та свідками та наголосили на тиску через позов президента проти телеканалу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування