Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружині Гриценка довелося голосувати з двох спроб

Неділя, 31 березня 2019, 13:53
Дружині Гриценка довелося голосувати з двох спроб

Дружина кандидата у президенти Анатолія Гриценка Юлія Мостова не змогла проголосувати, оскільки її не було у списках виборців.

Про це Гриценко повідомив у Facebook.

"Проголосували з дружиною. Точніше - проголосував я, дружина не змогла, попри те, що живе в будинку понад 40 років, в оновленому паспорті стоїть штамп прописки з 2013-го, після того на трьох виборах голосувала, два дні тому по електронному Реєстру виборців себе перевірила", - пише політик.

Усю відповідальність він поклав на "злочинну владу".

"Влада таки злочинна. Зараз розбираємося з юристами", - обурюється кандидат.

Водночас Центральна виборча комісія стверджує, що знайшла Мостову у списках і кличе її назад на дільницю.

"Я хотів би наголосити на тому, що ми зробили перевірку, і за результатами перевірки ми встановили, що вона є в списках виборчої дільниці №800017 під номером 1269, тому ми можемо ще раз запросити Юлію Володимирівну прийти на виборчу дільницю і проголосувати. Вона є в списках! Можливо, там якісь неточності були, але вона в списках є", - заявив на брифінгу в ЦВК заступник комісії Олег Конопольський.

Як повідомляє "Радіо Свобода", дружині Гриценка вже повідомили про те, що її прізвище знайшлося в списках, і вона змогла проголосувати.

"Юлія Мостова, дружина Анатолія Гриценка, не змогла проголосувати, оскільки її не знайшли в списку. За деякий час спостерігачі повідомили зокрема нас, журналістів, про те, що все-таки знайшли Юлію Мостову, і її теж повідомили про те, що вона є в списку. І ось вона прийшла для того, щоб зробити свій вибір", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори

Нагадаємо:

  • 31 березня проходить перший тур виборів президента України. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.
  • Останні соціологічні дослідження вказують на те, що основна боротьба розгорнеться між Володимиром Зеленським, Юлією Тимошенко та Петром Порошенком. Також більш-менш міцні позиції в Анатолія Гриценка та Юрія Бойка.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...