Саакашвілі закликав "усі демократичні сили" підтримати Зеленського без умов

Неділя, 31 березня 2019, 20:52

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області, видворений з України, Міхеїл Саакашвілі, закликав усі демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook після оприлюднення результатів екзит-полів, згідно з якими Зеленський набирає найбільшу кількість голосів у першому турі виборів.

"Володимир Зеленський - наступний президент України! Закликаю всі демократичні сили його підтримати без будь-яких попередніх умов. Зараз поразка Порошенка і його кліки - це приголомшливий шанс для України. Рух Нових Сил буде битися проти фальсифікацій і за перемогу президента Зеленського!", - написав Саакашвілі.

Нагадаємо:

  • Володимир Зеленський, коли голосував у неділю, заявив, що ставиться добре до Міхеїла Саакашвілі, оскільки він реформував Грузію і поборов там корупцію. Шоумен також назвав Саакашвілі серйозним дипломатом, чия допомога буде корисною.
  • У відповідь Саакашвілі зазначив про Зеленського: "Як же він не схожий на традиційних політиків".
  • 22 січня на з’їзді партії "Батьківщина" транслювали звернення Саакашвілі, який висловив підтримку на виборах президента України у лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко.  Він заявив, що вірить у Тимошенко, зокрема в те, що вона "зможе вигнати банду Порошенка".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News