Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК зняла з виборів президента ще трьох кандидатів

П'ятниця, 8 березня 2019, 02:28
ЦВК зняла з виборів президента ще трьох кандидатів

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Дмитра Гнапа, Євгенія Мураєва та Дмитра Добродомова кандидатами на пост Президента України на чергових виборах 31 березня.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК уночі 8 березня, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, Центрвиборчком скасував реєстрацію кандидатами у Президенти народних депутатів Дмитра Добродомова, висунутого партією "Громадський рух "Народний контроль", та Євгенія Мураєва, висуванця від партії "Наші".

Також ЦВК скасувала реєстрацію кандидатом на пост Глави держави колишнього журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа, висуванця від партії "Сила людей".

На цьому термін прийому звернень кандидатів на пост президента щодо відмови балотуватися завершено, виборчий бюлетень міститиме 39 прізвищ.

Читайте також: Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори 

Нагадаємо:

  • 7 березня із заявами про зняття з виборів до ЦВК звернулися Євген Мураєв (на користь кандидата від "Опозиційного блоку - партії миру і розвитку" Олександра Вілкула) та позафракційний нардеп Дмитро Добродомов (на користь лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка)
  • Раніше ЦВК скасувала реєстрацію кандидатом у президенти лідера "Самопомочі" мера Львова Андрія Садового, який знявся на користь Анатолія Гриценка.
  • ЦВК також скасувала реєстрацію заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил Сергія Кривоноса, який зняв свою кандидатуру на користь чинного президента Петра Порошенка.
  • Вибори президента відбудуться 31 березня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування