Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Насіров вирішив судитися з Кабміном

Середа, 10 квітня 2019, 11:26

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав позов на уряду через оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної служби та Державної податкової служби.

Про це повідомляє 10 квітня прес-служба Окружного адмінсуду Києва.

За даними суду, Насіров у своїх позовних вимогах просить суд визнати протиправними та нечинними розпорядження Кабінету міністрів "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови  Державної митної служби України" та "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови  Державної податкової служби України".

Зазначається, що наразі суд вирішує питання про відкриття провадження у цій адміністративній справі. 

Нагадаємо:

  • Екс-очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров, обвинувачений у зловживанні владою і підробленні документів, подав електронну декларацію за 2018 рік як глава відомства.
  • У декларації він відобразив 6 гривень прибутку. Подружжя задекларувало близько 16,6 мільйона гривень різних накопичень.
  • За версією слідства, Насіров протягом 2015 – 2016 років, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу фірмам нардепа.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: