Медведчук відповів раднику Зеленського щодо дебатів з Коломойським

Вівторок, 2 квітня 2019, 14:07
Медведчук відповів раднику Зеленського щодо дебатів з Коломойським

Глава політради "Опозиційною платформи - За життя" і кум президента РФ Віктор Медведчук заявив, що готовий дебатувати з будь-ким, але не буде представляти сторону кандидата в президенти Петра Порошенка.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112.Україна", коментуючи заяву радника кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслана Рябошапки про те, що якщо Зеленський "маріонетка Коломойського", то дебати можливо краще провести між Коломойським і Медведчуком.

За його словами, він віддає данину "розумникам з команди Зеленського" і якщо говорити серйозно, то готовий дебатувати з будь-ким.

"Те, що запропонував радник Зеленського... Я не знаю, наскільки Зеленський представляє Коломойського, але я не можу представляти Порошенка, тому що багато років виступав проти нього і підтримував іншого кандидата на виборах", - заявив Медведчук.

Він зазначив, що ні він, ні політсила "Опозиційної платформи" не підтримуватиме жодного з кандидатів у другому турі виборів президента.

Медведчук додав, що можливо скоро в Україні почнеться новий сезон "95 кварталу" і тоді "подивимося, хто над ким буде сміятися".

Нагадаємо:

  • Перший тур виборів відбувся 31 березня. Наразі Центральна виборча комісія опрацювала 80,33% протоколів, за попередніми результатами, Володимира Зеленського підтримали 30,41% виборців, а Петра Порошенка – 16,03%.
  • 31 березня Петро Порошенко заявив, що перед другим туром виборів обов'язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів.
  • Володимир Зеленський пізніше відповів, що готовий до дебатів з чинним главою держави Петром Порошенка напередодні другого туру виборів.
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.
  • Згідно з соцопитуваннями, проведеними напередодні першого туру виборів, у випадку виходу у другий тур Володимира Зеленського та Петра Порошенка, перемогу пророкували першому.
  • У виборчому штабі Петра Порошенка вважають, що їхній кандидат у президенти, чинний глава держави має більший резерв для добору голосів у другому турі виборів ніж Володимир Зеленський.

Яна Міланова, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування