Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко прокоментував результат Смешка на виборах

Четвер, 4 квітня 2019, 19:54
Гриценко прокоментував результат Смешка на виборах
Укрінформ

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко заявив, що питання про те, чи був Ігор Смешко технічним кандидатом не до нього, і він не говоритиме нічого поганого про нього.

Про це він заявив в інтерв’ю "Українській правді".

"Це питання не до мене. Я не скажу про нього нічого поганого. У мене тільки одне питання – я постійно бачив його на каналах Порошенка-Медведчука – "112 Україна" і NewsOne, які для мене чомусь були закриті. От для мене це питання поки без відповіді. Більше про Смешка нічого не скажу", - заявив Гриценко.

Водночас він погодився з тим, що Смешко відібрав у нього велику частину голосів.

"А щодо нашого результату, то ви ж бачили – значна частина голосів, яку міг би набрати я, відійшла Ігорю Смешку. Ну, що я можу сказати? Ми доклали максимальних об’єднавчих зусиль, і ви бачили їх результат", - сказав Гриценко.

Він зазначив, що вони із Смешком знайомі з 1993 року. Тоді Гриценко вчився в США як офіцер, а Смешко був військовим аташе.

Нагадаємо:

  • Анатолій Гриценко, який балотувався в президенти, не буде голосувати за чинного президента Петра Порошенка у другому турі виборів-2019.
  • Центральна виборча комісія обробила 100% електронних протоколів із результатами першого туру виборів президента. У другий тур виходять Володимир Зеленський із підтримкою 30,24% виборців та Петро Порошенко із 15,95% електоральної підтримки.
  • Гриценко набрав у першому турі 6.91% голосів. Він заявив, що більше не балотуватиметься у президенти України.
  • Ігор Смешко набрав у першому турі 6,04% голосів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування