НСК "Олімпійський": Порахувати вартість дебатів на стадіоні – неможливо

П'ятниця, 5 квітня 2019, 10:19

НСК "Олімпійський" має всі технічні можливості для того, щоб провести дебати на найвищому рівні, але наразі порахувати, скільки це коштуватиме – неможливо.

Про це на брифінгу 5 квітня сказав заступник гендиректора НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов.

"Якщо надійде заявка з технічним завданням, то буде зустріч з представниками ЦВК, "Суспільного телебачення" і представниками кандидатів у президенти для того, щоб визначити технічні умови і вимоги для проведення дебатів. І, виходячи з цього, будуть прийматися рішення щодо технічної підтримки, охорони, забезпечення безпеки на НСК "Олімпійський" і насамперед важливе питання – це буде з глядачами чи ні", - сказав він. 

При цьому Анісімов додав, що є можливість провести захід з глядачами.

"Все можливо. Ми ж провели Лігу чемпіонів (фінал). Але питання в тому, яке рішення прийме ЦВК", - сказав він.

Разом з тим Анісімов додав, що наразі НСК "Олімпійський" не отримував жодного офіційного звернення щодо проведення дебатів ні від штабів обох кандидатів, ні від "Суспільного телебачення".

"Ми державне комерційне підприємство і якщо звертається будь-хто з пропозицією забезпечити проведення будь-якого заходу – ми завжди раді, але на комерційній основі", - сказав Анісімов.

При цьому він не зміг назвати вартість проведення дебатів, зазначивши, що вона залежить від низки чинників – скільки часу треба на підготовку, які технічні можливості потрібні та ін.

Нагадаємо:

  • Після першого туру президентських виборів, який відбувся  31 березня, боротьбу за посаду глави держави продовжують Володимир Зеленський та Петро  Порошенко.
  • 3 квітня шоумен покликав чинного президента дебатувати на стадіоні НСК "Олімпійський" – і той погодився.
  • Національна суспільна телерадіокомпанія України ("Суспільне") заявила, що може провести трансляцію зі стадіону "Олімпійський", але це будуть не дебати, а радше агітація.
  • У штабі чинного президента заявили, що Порошенко готовий оплатити половину оренди НСК "Олімпійський" для проведення дебатів з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. 
  • Другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня. Дебати мають відбутися у п’ятницю, 19 квітня.  

Ірина Балачук, Роман Кравець, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування