Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БПП кажуть, що авто Зеленського належало Коломойському

П'ятниця, 5 квітня 2019, 13:38

Народний депутат від БПП Володимир Ар'єв заявляє, що автомобіль, на якому кандидат у президенти Володимир Зеленський приїхав на аналізи, належало олігарху Ігорю Коломойському, а нині належить людині з медіа-бізнесу групи "Приват".

Про це він написав у Facebook.

"І на завершення теми дня вишенька на торті чи кришечка на баночці: автомобіль, на якому Зеленський приїхав на аналізи. АА2531ТА MERCEDES-BENZ S 600 2003 року випуску, № кузова: WDВ2201761А366372. З 28.10.2017 власник: Міндич Тимур Михайлович, куратор медіа-бізнеса в групі Приват", - написав Ар'єв.

"З 23.03.2017 до 27.10.2017 року власник: Коломойський Ігор Валерійович", - додав нардеп від БПП. 

 

"Українська правда" звернулася з цього приводу до МВС, однак там повідомили, що ніяк цю інформацію підтвердити, чи спростувати не можуть, бо це приватна інформація.

"Але з точки зору закону, людина може їздити на будь-якому авто, будь-якої форми власності (чи воно на кума, чи на свата), аби воно не крадене, не залучене в інших злочинах", - сказав речник МВС Артем Шевченко. 

Згідно з витягом з Єдиного державного реєстру МВС України, авто Mercedes-benz S 600 2003 року випуску, щоправда, без зазначення номерів, дійсно зареєстроване на людину з ім'ям Міндіч Тимур Михайлович. 

 

За даними ЗМІ, Міндіч – це соратник Коломойського, він має частку у наближених медіаструктурах. Також повідомлялось, він був на дні народження Коломойського у Женеві в лютому 2018 року.

Нагадаємо: 

  • Раніше ЗМІ вже повідомляли, що шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський, пересувається по місту в супроводі автівки компанії з умовної бізнес-групи "Приват" олігарха Ігоря Коломойського.
  • Президент Петро Порошенко назвав шоумена Володимира Зеленського, який виграв перший тур виборів, "маріонеткою Коломойського".
  • Представник штабу Порошенка Олег Медведєв натякав, що Зеленський користується транспортом, адвокатами, охороною Коломойського і 7 років розкручує його канал.
  • У свою чергу Зеленський запитав чинного президента Порошенка, чи є він "маріонеткою Свинарчука" чи "Свинарчук - маріонетка Порошенка".
  • Шоу Володимира Зеленського уже кілька років на каналі йде 1+1, який належить олігарху Ігорю Коломойському.
  • Раніше членів команди чинного президента вже ловили на розповсюдженні фейка про кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування