Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленського супроводжує автівка групи "Приват" Коломойського - ЗМІ

П'ятниця, 18 січня 2019, 15:02
Зеленського супроводжує автівка групи Приват Коломойського - ЗМІ

Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський, пересувається по місту в супроводі автівки компанії з умовної бізнес-групи "Приват" олігарха Ігоря  Коломойського.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Зазначається, що на відео з розслідування програми "СХЕМИ" "Зелена родина ру" про бізнес Зеленського у Росії після спілкування з журналістами шоумен сідає у власний RANGE ROVER, за яким вирушає автівка супроводу – мікроавтобус VOLKSWAGEN MULTIVAN з одеськими номерами.

"Ці номери зареєстровані на ПАТ "Синтез Ойл"", - наголошують автори програми.

Повідомляється, що компанія з перевалки і транспортування нафти - "Синтез Ойл" - записана на чотири кіпрські фірми і входить до складу одеського перевалочного комплексу, що контролюється умовною групою "Приват" Ігоря Коломойського.

У виданні додали, що у 2016 р. в офісі "Синтез Ойл" прокуратура спільно з СБУ проводили обшуки в рамках розслідування справи щодо розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах посадовими особами ПАТ "Укртранснафта", яке належить "Нафтогазу".

Тоді  "Нафтогаз" просив прокуратуру вивчити договір компаній "Укртранснафта" і "Синтез Ойл" щодо можливого умисного нанесення збитків колишнім керівництвом держкомпанії. Ревізійна комісія стверджувала, що через невигідні контракти "Укртранснафти" з "Синтез Ойл" (транспортування сировини на завод за заниженими тарифами), держкомпанія у 2013-2014 роках отримала 550 млн грн збитків.

Згодом кримінальне провадження закрили, повідомивши про відсутність в діянні складу кримінального правопорушення.

Читайте також:

Межа жарту. Як Зеленський готується до виборів

Нагадаємо:

  • Журналісти програми "Схеми" повідомили, що шоумен Володимир Зеленський, який раніше заявив про намір балотуватися в президенти України, має бізнес в Росії попри запевнення про його закриття у 2014 році.
  • На запитання журналістів про активи в РФ  шоумен відповів різко.
  • Пізніше він заявив, що ні він, ні студія "Квартал 95" не ведуть бізнес у Росії, а журналістам різко відповів, бо на нього "різко наскочили".
  • В новорічну ніч шоумен Володимир Зеленський заявив, що висуває свою кандидатуру на пост президента України.
  • Виборчий процес на виборах президента України стартував 31 грудня.
  • Володимир Зеленський, попри те, що фігурував у соцопитуваннях щодо рейтингів кандидатів у президенти, до останнього не коментував, чи планує висувати свою кандидатуру. В інтерв'ю, яке з'явилося 25 грудня, Зеленський повідомив, що "думає" про свій похід на вибори: "Я думаю, що може бути - так". Також він висловився щодо розв'язання конфікту на Донбасі, зазначивши, що з Росією з цього приводу "доведеться домовлятися".
  • У листопаді він вперше прокоментував результати соцопитувань, відповідно до яких він поступиться президентським місцем лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі.
  • З 2016 року в Україні існує партія "Слуга народу", яка раніше називалася "Партія рішучих змін" і була перейменована у 2017 році. Головою політсили став Іван Баканов. Партія не має нерухомості та коштів, але має Вищу раду партії, повні тезки членів якої пов'язані зі студією "Квартал-95" Зеленського.
  • В Україні також відомий серіал "Слуга народу", створений студією "Квартал 95". У ньому вчитель історії Василь Голобородько, якого грає Зеленський, стає президентом України і намагається чинити не так, як зазвичай робили політики.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування