У Порошенка кажуть, що дебати 19 квітня це пізно

Понеділок, 8 квітня 2019, 19:32

У штабі президента Петра Порошенка вважають, що проводити дебати 19 квітня занадто пізно, тому наполягають на зустрічі з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським 14 квітня на НСК "Олімпійський".

Про це на брифінгу у понеділок повідомив речник штабу Олег Медведєв, пише Ліга.

Медведєв зазначив, що в штабі опонента хочуть відстрочити дебати, і 19 квітня – це занадто пізно, оскільки наступний за ним день тиші не дасть журналістам можливість проаналізувати відповіді кандидатів, а виборцям – осмислити їх.

"Тому залишається в силі позиція Петра Порошенка провести перші дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський". І Порошенко буде чекати Володимира Зеленського на цих дебатах", - зазначив Медведєв.

Він уточнив, що президент також прийде на дебати 19 квітня на "Суспільне", оскільки цього вимагає закон.

"Не виключено, що Порошенко зможе прийти 19 квітня і на НСК "Олімпійський", але тільки в той час, в який він буде вільний від виконання своїх обов'язків", - сказав спікер штабу чинного глави держави.

Нагадаємо:

  • Перед першим туром президентських виборів Володимир Зеленський, Петро Порошенко та Юлія Тимошенко відмовилися прийти на дебати в ефірі "Суспільного", однак потім Тимошенко показовоприйшла на ток-шоу "Зворотний відлік" – сказала коротку промову й пішла.
  • У першому турі виборів, які відбулися 31 березня, перемогу здобули Володимир Зеленський (понад 30% голосів) та Петро Порошенко (трохи менше 16%).
  • Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів (відбудеться 21 квітня), взяти участь у дебатах.
  • Чинний президент Петро Порошенко заявив, що готовий взяти участь у дебатах із Володимиром Зеленським.
  • Зеленський закликав Порошенка провести дебати на стадіоні "Олімпійський", той погодився.
  • Пізніше Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...