Нардеп від БПП напав на представника Зеленського після ефіру

Вівторок, 9 квітня 2019, 11:10
Нардеп від БПП напав на представника Зеленського після ефіру

Нардеп від БПП Олег Барна посварився із представником команди Володимира Зеленського Святославом Юрашем, схопив його за горло та порвав сорочку.

Усе це сталося у коридорах телеканалу після ефіру програми, повідомляє сайт ZIK.

Відзначається, що Юраш був гостем програми "Гра з вогнем" з Тетяною Даниленко, де обговорювали тему другого туру президентських виборів та майбутніх дебатів між чинним президентом Петром Порошенком і шоуменом Володимиром Зеленським.

"Після завершення прямого ефіру представник команди Зеленського коридорами телеканалу рушив до гримерки, проте його перестрів народний депутат із фракції БПП Олег Барна, який, до слова, не був запрошений на ефір, а спеціально завітав на телеканал, почувши з телеекрану заяви представника Зе-команди", - йдеться в повідомленні.

Конфлікт між нардепом Барною та Юрашем зафіксувала камера відеоспостереження.

Як видно на відео, після словесної перепалки депутат схопив хлопця за горло і кілька разів стусонув і порвав сорочку. 

Розборонила чоловіків охорона телеканалу ZIK. Нардепа вивели з приміщення.

Згодом в ефірі телеканалу ZIK Барна пояснив, що накинувся на представника Зеленського, бо його обурили вислови щодо армії.

"Не можу спокійно дивитись, коли якась особина, що тікала від мобілізації, дезертир, звинувачує у смертях наших воїнів не Путіна, а Головнокомандувача країни, який відродив армію, зупинив агресора та понад 300 раз був на передовій. Ця особина ще й обгаджує українську армію", – заявив нардеп.

За його словами, із цього "потрібно зробити висновки" щодо осіб, які "вдягнули вишиванку і агітують за не українця, який зневажає українську мову та віру".

Відповідаючи на запитання про коректність своїх дій, Барна підкреслив: не хоче бути "безхребетним політиком" в країні, що воює.

Нагадаємо:

  • Раніше Олег Барна неодноразово фігурував у різноманітних скандалах.
  • Зокрема, у грудні 2015 року він намагався підняти на руки екс-прем'єра Арсенія Яценюка та відтягнути його від трибуни. Після чого в Раді почалася бійка.
  • Влітку 2017 року він в'їхав у трамвай. У результаті ДТП, трамвай зійшов з рейок.
  • У жовтні 2017 року йому влаштували "коридор ганьби", коли він намагався зайти до Верховної Ради.
  • У жовтні 2018 року Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання, чому він тричі кнопкодавив під час голосування у парламенті.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування