Садового переобрали лідером "Самопомочі"

Субота, 11 травня 2019, 20:29
Садового переобрали лідером Самопомочі

Мер Львова Андрій Садовий очолив "Самопоміч" і очолюватиме партію три роки.

Як повідомили 11 травня у прес-службі "Самопомочі", відповідне рішення підтримали делегати партійного з’їзду  у зв’язку із закінченням попереднього терміну повноважень Садового.

На з’їзді було також затверджено новий склад політичної ради "Об’єднання "Самопоміч".

Членами оновленої політради стали 11 осіб: лідер партії - Андрій Садовий та голова виконавчого комітету "Самопомочі" Олег Лаврик (за посадами), нардепи Олег Березюк, Руслан Сидорович, Роман Семенуха, Оксана Сироїд та Тетяна Острікова, керівники обласних організацій партії Богдан Станіславський, Юрій Акуленко, мер м.Скадовськ Олександр Яковлєв та директор департаменту комунікацій Остап Процик.

"Я не обіцяю вам легкої перемоги. Я обіцяю вам, що я буду чесним і зроблю максимум, буду працювати на всі 100%. Але це має бути спільна робота заради спільної перемоги", - заявив Садовий. 

Нагадаємо,

  • 11 травня Андрій Садовий заявив, що готовий очолити список партії на майбутніх парламентських виборах і боротися за посаду прем’єр-міністра.
  • За словами Садового, понад 80% парламентського списку "Самопомочі" складатиму "нові обличчя".
  • 9 квітня Садовий анонсував, що частина його депутатів найближчими днями залишить фракцію. 10 квітня нардеп Єгор Соболєв заявив, що разом із Семеном Семенченком він виходить з "Самопомочі", але депутати залишаються членами її фракції до кінця роботи чинної Ради.  
  • На початку травня про вихід з партії "Самопоміч" повідомили нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування