Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко ввів в дію рішення РНБО про планування в оборонці

Четвер, 16 травня 2019, 20:04

Президент Петро Порошенко увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони про організацію планування в секторі безпеки і оборони України.

Відповідний указ №225/2019 опублікований на сайті адміністрації президента.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 травня 2019 року "Про організацію планування в секторі безпеки і оборони України", - йдеться в документі.

У документі зазначається, що РНБО вирішила провести: оборонний огляд, огляд громадської безпеки та цивільного захисту, огляд стану кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури, державних інформаційних ресурсів, огляд загальнодержавної системи боротьби з тероризмом та розвідувальних органів.

Водночас Кабінету Міністрів поручено до 30 серпня затвердити прогнозні показники видатків державного бюджету на середньострокову перспективу з орієнтовним їх розподілом для складових сектору безпеки і оборони.

Читайте також:

ЄС та НАТО в Конституції: навіщо Україні особливий шлях до членства?

Що насправді змінять євроатлантичні норми у Конституції

Нагадаємо:

  • 7 лютого Верховна Рада закріпила у Конституції курс України на Європейський Союз та НАТО. За прийняття законопроекту №9037 у цілому проголосували 334 депутати.
  • 19 лютого президент Петро Порошенко підписав зміни до Конституції, які закріплюють прагнення України стати членом Європейського Союзу і НАТО.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування