Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Супрун проілюструвала пост про геморой фотографією Дубінського

Четвер, 17 жовтня 2019, 09:34

Екскерівник Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун написала пост про лікування геморою і проілюструвала його фотографією нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського.

Джерело: пост Супрун у Facebook.

Пряма мова: "Найближчим часом повідомлю про успіх у судовому процесі щодо фейків Дубінського, але поки розповімо про наближену тему – геморой".

"Наші поради стандартні: аби не було геморою, більше рухайтеся, контролюйте вагу, їжте більше овочів та цільнозернових злаків, вчасно звертайтеся до лікаря, та менше читайте новини в туалеті та від туалетних медіа".

Деталі: Свій пост Супрун проілюструвала фотографією усміхненого Дубінського з підписом "Що варто знати про геморой".  

 

Передісторія:

  • У травні Дубінський звинуватив Супрун у тому, що "під виглядом реформ" вона займається розкраданням і відмиванням бюджетних коштів.  Він називав в.о. міністра "Доктором Смерть" і "крадійкою".
  • Спільнота "По той бік новин" спростувала заяви Дубінського, вказавши, що він у своєму матеріалі посилався на фейкові листи від керівництва Тернопільського медуніверситету, фейкові розрахунки із захмарними сумами та підроблені листи від МОЗ.
  • Супрун подала до на той час ведучого програми "Гроші" на "1+1" Олександра Дубінського позов про захист честі, гідності й репутації з вимогою спростувати дезінформацію.
  • У лютому Дубінський не зміг підтвердити свої звинувачення у замовності журналістських розслідувань "Схеми: корупція в деталях" (спільний проект "Радіо Свобода" та телеканалу "UA: Перший").

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...