Разумков склав повноваження лідера партії "Слуга народу"

Неділя, 10 листопада 2019, 11:57

Лідер партії "Слуга народу", голова  Верховної Ради Дмитро Разумков склав свої повноваження в ході з'їзду партії, що проходить 10 листопада у Києві. 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Деталі:  Рішення Разумкова про відставку з посади лідера партії підтримали учасники з'їзду. 

Виступаючи на з'їзді, Разумкова заявив, що для повторення на місцевих виборах результатів парламентських виборів і успіху Володимира Зеленського на виборах президента партії необхідно створити широку партійну структуру.

Дослівно: "Наступне, що нам треба буде зробити так, щоб сказати, що такого раніше (в Україні - ред.) не було - повторити результат президентських і парламентських виборів на місцевих виборах. Для цього потрібно створити структуру".

"У партії завжди було мало часу і ресурсів, і команда збільшувалася, з одного боку, швидко, а з іншого боку, не вистачало людей для вирішення завдань, які стояли", - додав Разумков.

За його словами, створення структури стане завданням для нового керівництва партії і вона "буде мати представництво на обласному рівні, регіональні команди у кожному районі, зможе забезпечити комунікацію з людьми".

Нагадаємо,

  • 10 листопада у Києві проходить з'їзд партії "Слуга народу", в ході якого буде обрано нового лідера партії замість Разумкова. За словами лідера фракції "Слуги народу" у ВР Давида Арахамії, партію очолить Олександр Корнієнко
  • Прибуття президента України Володимира Зеленського на з'їзд не очікується.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування