Луценко розповів, чим зараз займається та показав сертифікати з Лондона

Четвер, 14 листопада 2019, 13:16

Колишній генпрокурор Юрій Луценко каже, що наразі є безробітним, але скористався вільним часом після звільнення для особистих справ.

Про це він розповів в інтерв’ю "Українській правді", що вийде незабаром.

На запитання, чим він зараз займається, Луценко відповів:

"Тим, чим і раніше, працюю Луценком. Безробітний – мій офіційний статус як працездатного громадянина. Чим я займаюся? Після відставки трохи полагодив здоров’я, позаймався спортом, а потім вирішив займатися собою і оплатив місячне навчання у Лондоні. При цьому, це було до внутрішніх потрясінь у США. Я вчився чотири тижні в Лондонській школі англійської, правда, про це ніхто не вірить, тому взяв із собою сертифікати: General English і General English Combi".

 
ЕЛЬДАР Сарахман, УП

За словами ексгенпрокурора, це навчання коштувало йому півтори тисячі фунтів на тиждень.

Повне інтерв’ю Юрія Луценка вийде наступного тижня.

Нагадаємо:

  • 30 вересня колишній народний депутат Сергій Лещенко повідомив, що Луценко поїхав у Велику Британію на курси англійської мови "у самий розпал кризи у зв'язку з імпічментом Дональду Трампу, який спровокувало постачання дезінформації від Луценка на адресу Руді Джуліані".
  • Пресекретар Луценка Лариса Сарган у коментарі Українській правді зазначила, що Луценко давно планував "підтягнути" рівень англійської і лише зараз, коли у нього з’явився на це час, поїхав на курси.
  • 4 листопада ексгенпрокурор повідомив, що повернувся до України з Лондона та наголосив, що сім’я Луценків не планує виїжджати з України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...