Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 15 листопада: виключення "слуг", вибухи у Балаклії, зустріч "нормандської четвірки"

П'ятниця, 15 листопада 2019, 20:00

"Слуга народу" виключила Скороход і Полякова із фракції, на арсеналі у Балаклії прогриміли вибухи, стала відома дата зустрічі "нормандської четвірки" — новини, які були актуальні 15 листопада.

Про (не)"слуг народу"

Фракція "Слуга народу" вирішила виключити народних депутатів Анну Скороход і Антона Полякова. Полякова виключили через порушення домовленості про спільне голосування по ряду чутливих питань.

У відповідь на звинувачення глави фракції Давида Арахамії Скороход заявила, що депутати нібито отримують по $5 тисяч у конвертах.

Про Балаклію

Неподалік від міста Балаклія Харківської області відбулися поодинокі вибухи на складах зберігання боєприпасів.

У Міністерстві оборони запевнили, що ситуація на території центральної артилерійської бази контрольована та безпечна.

Пізніше в Генштабі повідомили, що в результаті вибухів при утилізації боєприпасів загинули двоє саперів, та отримали поранення четверо військових.

Про "нормандську четвірку"

Зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" запланована на 9 грудня у Парижі.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Білий дім опублікував стенограму першого телефонного дзвінка між президентом  США Дональдом Трампом та президентом України Володимиром Зеленським.

В Офісі президента Зеленського заявили, що Коломойський не є представником влади та команди президента і не має повноважень говорити від імені України.

Народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук склала повноваження представника Кабінету міністрів у Верховній Раді.

Служба безпеки спільно з Міністерством внутрішніх справ Грузії та ЦРУ затримала на Київщині одного з ключових терористів "ІДІЛ", відомого як "Аль Бара Шишані".

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що виконав завдання президента – роботи з облаштування КПВВ "Чонгар" і "Каланчак" на адмінкордоні з окупованим Кримом завершили.

Департамент безпеки "Укрзалізниці" разом з правоохоронцями виявив на Львівській залізниці майнінгову ферму криптовалюти, яка працювала на електроенергії компанії.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...