Лондон - Сідней: Австралійський авіаперевізник здійснив найдовший в історії безпосадковий переліт

Субота, 16 листопада 2019, 02:55
Лондон - Сідней: Австралійський авіаперевізник здійснив найдовший в історії безпосадковий переліт

Літак австралійської авіакомпанії Qantas Airways здійснив рейс Лондон - Сідней, який став найдовшим безпосадковим перельотом в історії. 

Джерело: Twitter авіаперевізника. CNN

Дослівно: "Рейс QF7879 приземлився у Сіднею після перельоту без зупинки з лондонського Гітроу, який тривав 19 годин і 19 хвилин".

Деталі: Як повідомляє CNN, австралійська компанія побила одразу два рекорди - за довжиною польоту в 17800 км та за тривалістю - 19 годин та 19 хвилин.

На борту були 50 людей. В літаку не було звичайних пасажирів, летіли лише співробітники Qantas, фахівці, які займалися дослідницькою роботою і кілька журналістів.

Це другий з трьох експериментальних перельотів, під час яких авіакомпанія має намір вивчити можливий вплив на пасажирів та екіпаж такого тривалого перебування в повітрі.

Учасники перельоту розповіли про те, що в дорозі застали два світанки: один відразу після зльоту, а другий - над Індонезією.

Нагадаємо:

  • Австралійський авіаперевізник Qantas здійснив найдовший переліт без зупинок від Нью-Йорка до Сіднея, що тривав 19 годин 16 хвилин.
  • На борту Boeing 787-9 перебували 49 людей. Переліт є частиною програми із вивчення того, як довгі авіаперельоти без зупинок впливають на самопочуття пілотів, бортпрацівників та пасажирів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...