"Тиша" на Донбасі: ОБСЄ фіксує більше порушень

Неділя, 17 листопада 2019, 00:23

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ фіксує збільшення кількості порушень режиму припинення вогню у Донецькій та Луганській областях. 

Джерело: звіт ОБСЄ, оприлюднений 16 листопада на підставі інформації, що надійшла від моніторингових команд станом на 15 листопада

 Деталі: За даними спостерігачів, на Донеччині зафіксовано менше вибухів (приблизно 95) порівняно з попереднім звітним періодом (близько 175 вибухів), однак місія констатує збільшення кількості порушень режиму "тиші".  

"Більшість порушень режиму припинення вогню, в тому числі більшість вибухів, зафіксовано в районах на південний схід і схід-південний схід від н. п. Світлодарськ та на північ і північно-північний схід від н. п. Широкиного", - зазначено у звіті.

У Луганській області СММ ОБСЄ констатує збільшення кількості порушень режиму "тиші", фіксуючи при цьому більше вибухів (близько 100) порівняно з попереднім звітним періодом (16 вибухів).

Більшість порушень зафіксовано в районах на північний захід від н. п. Каліново-Борщеватое та поблизу ділянки розведення в районі н. п. Золоте, де зафіксовано більшість вибухів.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News