Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла, чи пропонувала "своїх людей" Зеленському

Вівторок, 19 листопада 2019, 00:38
Тимошенко розповіла, чи пропонувала своїх людей Зеленському

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському кадри зі своєї команди ще на початку його каденції, але лише у рамках реалізації її програми "Нового курсу".

Джерело: виступ Тимошенко в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV

Пряма мова: Ми передали йому "Новий курс України" (програма "Батьківщини" – УП) і сказали, що ми готові, це я при зустрічі з президентом йому особисто сказала, що ми готові запропонувати кадри туди, де треба виконувати цей "Новий курс" і  куди можна привести не фейкові інвестиції, а реальні.

Деталі: На питання щодо конкретного переліку підприємств, Тимошенко відповіла, що "пропозиція стосувалась в цілому дати кадри туди, де потрібно".

Лідерка "Батьківщини" підтвердила слова журналіста Сергія Лещенка, що вона пропонувала людину до Державно продовольчо-зернової корпорації. За її словами, це було потрібно для того "щоб винути підприємство із корупційної схеми".

Пряма мова: "Але сьогодні, після того як ми побачили куди рухається ця так звана стратегія, ми заявили, що переходимо в опозицію і не претендуємо на жодні кадрові призначення."

Що передувало: За даними УП, Тимошенко мала кілька зустрічей на Банковій, де намагалась стати корисною новій владі. На початку жовтня вона приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні пости, але домовитись так і не змогла.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...