Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шахтар програв Аталанті й залишив Лігу чемпіонів

Середа, 11 грудня 2019, 21:07
Шахтар програв Аталанті й залишив Лігу чемпіонів

Донецький "Шахтар" у вирішальному для себе матчі 6 туру Ліги чемпіонів у Харкові поступився італійській "Аталанті" з рахунком 0:3.

На 15 хвилині матчу Віктор Коваленко забив м`яч, але суддя зафіксував сантиметровий офсайд у Тете і скасував гол. На 37 хвилині з кількох метрів бив Жуніор Мораєс - добре зіграв воротар італійців.

На 66 хвилині гол з офсайду забиває Тоні Касталь. Втім арбітр після перегляду VAR зараховує взяття воріт "Шахтаря" - 0:1. Не фарт для "Шахтаря" продовжився і далі. На 75 хвилині за незначну відмашку пряму красну картку отримав Додо.

На 80 хвилині "Аталанта" забиває другий гол. Руслан Маліновський закрутив м`яч зі стандарту і Пашаліч добив м`яч у ворота з кількох метрів - 0:2. За кілька хвилин гірники мали шанс скоротити відрив у рахунку, але після удару Ісмаїлі м`яч влучає у поперечку воріт. 

Італійці також мали кілька нагод довести рахунок до розгромного. Гомесу не вистачило точності, а удар Маліновського з 20 метрів відбив Андрій П`ятов.

Вже в доданий арбітром час Госенс таки зробив рахунок розгромним, пробивши П`ятова - 0:3.

В іншому матчі групи С "Манчестер Сіті" на виїзді здолав загребське "Динамо" з рахунком 4:1. У плейофф Ліги чемпіонів пробилися "Манчестер Сіті" та "Аталанта". "Шахтар" гратиме в 1/16 фіналу Ліги Європи, посівши у групі третє місце.

Микола Аврамчук, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування