Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко у Раді натякнув, що він не лох

Четвер, 12 грудня 2019, 10:23
Порошенко у Раді натякнув, що він не лох
Фото: Дмитро Ларін УП

П’ятий президент Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради, коментуючи законопроєкт про особливий статус Донбасу, заявив, що йому "54 роки і він не…".

Джерело: засідання Верховної Ради 12 грудня

Пряма мова Порошенка: "Мені 54 роки і я не...Ну в цілому ви зрозуміли звідки пішла команда про порушення такої кримінальної справи (йдеться про справу щодо можливої держзради під час підписання мінських угод - УП)".

Деталі: Таким чином, Порошенко відреагував на кримінальну справу ДБР з приводу його можливої ​​держзради в ході підготовки і проведення 11 і 12 лютого 2015-го переговорів по змісту документа "Комплекс заходів, спрямованих на виконання мінських угод".

За його словами, "Європайська солідарність" має купу причин, щоб не голосувати за цей законопроєкт, однак фракція його підтримає. 

Порошенко про закон про особливий статус Донбасу: "Путін мріє про відхилення цього закону, голосування "за" допомагає нашій армії і нашій державі тримати оборону з меншими втратами, голосування "за" дає можливість українським дипломатам продовжити свою роботу за збереження коаліції.

Ми – державники, ми не змінюємо принципи, тому ми голосуємо за продовження дії цього закону".

Що було раніше: Фразу, яку використав Порошенко у Раді, сказав 26 жовтня 2019 року президент Володимир Зеленський. Тоді Зеленський їздив у Золоте-4, де добровольці та ветерани виступали проти відведення українських військ.

Одному з людей у військовій формі Зеленський сказав: "Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав - зброю прибери".

Нагадаємо: 

  • Порошенко фігурує у багатьох гучних розслідуваннях. Однак поки йому підготували лише одну підозру. Її суть в тому, що колишній глава держави, зловживаючи владою, втручався у роботу Вищої ради правосуддя. 

Читайте також: Офіс президента опублікував комюніке паризького саміту. Повний текст

Перша нормандська: як та у чому Зеленський переміг Путіна на саміті в Парижі

Зустрінь весну без пороху. У чому підозрюють Порошенка

Альона Мазуренко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування