Зеленський відповів Путіну щодо різні на Донбасі

Четвер, 12 грудня 2019, 22:41
Зеленський відповів Путіну щодо різні на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський вже чув аргумент російського президента Володимира Путіна , що, мовляв, коли Україна отримає контроль над кордоном з РФ, то на Донбасі відбудеться друга Сребрениця.

Джерело: виступ Зеленського в ефірі шоу "Право на владу"

Пряма мова: "Ну він це сказав двічі на нашій зустрічі. Ми пояснили, що ми інші люди, зовсім інші, свободні, демократичні. Ми розуміємо, що там живуть українці. І ми з повагою відносимось до громадян України і ніякої різні...

Я саме так сказав пану Путіну: "Я не знаю кого ви уявляєте на моєму місці, але я інша людина, я не знаю з ким ви до цього говорили на такі серйозні дуже питання, який у вас досвід з цього питання і в інших країнах, але у нас інша країна, ми інша влада і для нас найголовніше людське життя".

Деталі: Зеленський повідомив, що така розмова з Путіним у нього відбулась під час переговорів на саміті "нормандської четвірки" в Парижі 9 грудня.

Що було раніше: Після саміту Путін заявив про криваві наслідки, якщо Україна отримає контроль над кордоном між Росією та тимчасово непідконтрольною територією Донецької і Луганської областей.

Він заявив, що український президент не зможе забезпечити на Донбасі безпеку і українські націоналісти нібито влаштують там різанину, подібну до тої, що відбулась у Сребрениці 1995 року.

Читайте також: Офіс президента опублікував комюніке паризького саміту. Повний текст

Перша нормандська: як та у чому Зеленський переміг Путіна на саміті в Парижі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування