Суркіси проти НБУ: мітинг "фанатів" могли організувати за гроші

Четвер, 19 грудня 2019, 22:11
Суркіси проти НБУ: мітинг фанатів могли організувати за гроші

Мітинг фубольних фанатів київського "Динамо" перед Нацбанком України, ймовірно, проплачений: акцію не підтримали ультрас клубу.

У соціальних мережах ультрас зазначають, що не мають жодного відношення до протестів перед НБУ.

"Сьогодні ми дізналися, що якісь ряжені клоуни з прапорами "Динамо" мітингували під Нацбанком на підтримку бізнес-інтересів Суркісів.

Якщо раптом виявиться, що хтось із нашого руху брав участь у цьому фрікшоу, чи братиме участь у подібних заходах у майбутньому, то вхід на фанатський сектор таким пересонажам буде закритий", – вказано на офіційному сайті ультрас.

Окрім того, у соцмережах з’явилася інформація, що в четвер, 19 грудня, коли мала відбутися "акція про повернення коштів сім`ї Суркісів", учасникам мітингу пропонували по 100 грн за годину.

Нагадаємо: 

  • Протестувальники під НБУ прийшли з прапорами з динамівською символікою і називають себе вболівальниками футбольного клубу Динамо Київ. Офіційно на мітингу виступав президент фанклубу "Динамо Київ" Сергій Михайленко, що отримує зарплату в столичному клубі.
  • Раніше повідомялося, що компанії братів Ігоря та Григорія Суркіса вимагають від НБУ повернення їх вкладів у Приватбанку після націоналізазіції у розмірі 1 млрд 265 тисяч гривень, 265,9 тисяч доларів і 7.9 тисяч євро.
  • Відповідну заяву по акції уболівальників "Динамо" оприлюднили у пресслужбі НБУ.
  • "Прикро бачити, як власники знаменитого київського футбольного клубу вводять фанів "Динамо" в оману, відправляючи їх до Нацбанку вимагати кошти, які необхідно вимагати власне від братів Суркісів. Це фейк і відверта брехня фанам. Немає жодного рішення жодного суду, яке зобов'язувало би Нацбанк виплачувати кошти акціонерам ФК "Динамо", - передає коментар пресслужби НБУ Інтерфакс-Україна.
 
 

Микола Аврамчук, для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування