Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура знайшла підозрюваного у нападі на співробітників Шарія

П'ятниця, 27 грудня 2019, 22:37
Прокуратура знайшла підозрюваного у нападі на співробітників Шарія

Після інциденту біля суду, де розглядали апеляцію на запобіжний захід підозрюваній у причетності до вбивства Павла Шеремета, прокуратура Києва повідомила про підозру у перешкоджанні діяльності журналістів 29-річному мешканцю Київщини.

Джерело: прокуратура міста Києва

Дослівно: "Повідомлено про підозру 29-річному мешканцю Київської області за фактом вчинення протиправних дій відносно журналіста, які мали місце 24.12.19 біля приміщення Київського апеляційного суду.

Дії підозрюваного виразились у переслідуванні журналіста у зв’язку з його законною професійною діяльністю, а також хуліганських діях щодо нього, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 28 ч. 2 ст. 171 та ч. 2 ст. 296 КК України".

Деталі: В прокуратурі повідомили, що відносно згаданого чоловіка вжє триває судовий розгляд в іншому кримінальному провадженні за статтею "Хуліганство".

Тому прокуратура підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке буде подано до Солом’янського районного суду Києва.

Також прокуратура почала розслідувати факт заподіяння тілесних ушкоджень журналісту. На цей час проводяться слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення осіб, причетних до цього злочину, та збирання відповідних доказів.

Передісторія: 24 грудня двоє співробітників, які працюють на відеоблогера Анатолія Шарія, поскаржилися на цькування біля суду, де розглядали апеляцію на запобіжний захід підозрюваній у причетності до вбивства Павла Шеремета Юлії Кузьменко.

Один із них заявив, що йому погрожували, нанесли кілька ударів і облили сечею.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...