У п’ятницю бойовики поранили бійця ООС та 9 разів порушили тишу

Субота, 28 грудня 2019, 06:51
У п’ятницю бойовики поранили бійця ООС та 9 разів порушили тишу

За 27 грудня збройні формування Росії на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Джерело: зведення ООС станом на 7 ранку 28 грудня

Дослівно: "Противник обстріляв позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також зафіксовано активність ворожих снайперів.

27 грудня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення".

Деталі: Загалом 6 обстрілів бойовики здійснили у районі оперативно-тактичного угруповання "СХІД": двічі поблизу Невельського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; два рази неподалік Мар'їнки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
два рази біля населеного пункту Піски – з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

3 обстріли зафіксовано у районі відповідальності ОТУ "ПІВНІЧ": поряд Гладосового – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; неподалік з Луганським - зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; поблизу Новолуганського – з гранатометів різних систем.

З початку суботи бойовики один раз порушили режим припинення вогню. Так, з ручного протитанкового гранатомету противник відкривав вогонь по позиціям українських захисників неподалік від Широкиного.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування