Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура Криму відкрила справу за затримання Кашука окупантами

Субота, 28 грудня 2019, 11:57
Прокуратура Криму відкрила справу за затримання Кашука окупантами

Прокуратура АР Крим відкрила кримінальне провадження за фактом затримання і позбавлення волі окупаційними "правоохоронцями" громадянина України, жителя Криму Дениса Кашука.

Джерело: прес-служба прокуратури Криму у Telegram

Деталі: Досудове розслідування здійснюється ГУ НП в АР Крим та м.Севастополі.

За даними прокуратури, "кримські правоохоронці" у Cимферополі затримали кримчанина за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ст.222 (незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, його основних частин, боєприпасів) та 222-1 (незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння вибухових речовин або вибухових пристроїв) КК РФ.

Після цього "судді" незаконно створеного Київського районного суду м.Сімферополя обрали затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляють у прокуратурі Криму.

Нагадаємо,

  • 17 грудня ФСБ Росії затримала жителя Сімферополя Дениса Кашука за підозрою у зберіганні зброї.
  • "Київський районний суд" Сімферополя в закритому режимі обрав запобіжний захід Кашуку у вигляді утримання під вартою до 18 лютого 2020 року.
  • МЗС України висловило протест Росії і окупаційній владі Криму у зв'язку із затриманням громадянина України за "виготовлення вибухівки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування