Головні новини неділі і ночі: затримання у справі Окуєвої, протести в Ірані

Понеділок, 13 січня 2020, 07:00

Поліція затримала ймовірно причетних до вбивства Аміни Окуєвої, у Ірані розганяють протести через збиття літака МАУ – новини, які були актуальні 12 січня.

Про справу Окуєвої

У неділю поліцейські затримали ймовірного організатора вбивства добровольця Аміни Окуєвої. Частину членів злочинної групи затримали у вересні.

За словами голови Нацполіції Ігоря Клименко, члени злочинної групи обґрунтовано підозрюються у серії тяжких злочинів, зокрема вбивств.

Про протести в Ірані

Проурядові бойовики почали розгін протестів, які спалахнули після того як Тегеран визнав збиття літака МАУ, що раніше заперечував. 

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Чат-бот для месенджера Telegram "СтопНаркотик" допоміг заблокувати понад 200 адрес наркокрамниць.

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв, внаслідок замаху на якого в грудні загинув його трирічний син, просить передати справу до Головного слідчого управління Нацполіцїї.

Четверо людей були поранені в неділю під час атаки на авіабазу Балад на півночі Іраку, де розміщуються американські війська.

Командир Корпусу вартових ісламської революції (КВІР) в Ірані Хосейн Саламі вибачився за помилку, внаслідок якої було збито український пасажирський літак МАУ.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив, що борт Міноборони із українськими фахівцями повернеться з Тегерану, коли буде можливо забрати тіла всіх 11 загиблих у авіакатастрофі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування