Головлікаря київського "Динамо" відсторонили через допінг-скандал з Бєсєдіним

Вівторок, 21 січня 2020, 17:33
Миронов працює в київському Динамо з 2011 року
Фото: Денис Руденко, Footboom

Головного лікаря київського "Динамо" Леоніда Миронова відсторонили від роботи в клубі через допінг-скандал із футболістом Артемом Бєсєдіним.

Джерело: Sport Arena, "Українська правда"

Деталі: Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін провалив допінг-тест після матчу Ліги Європи з "Мальме". Відкрита допінг-проба Бєсєдіна дала позитивний результат. За неофіційною інформацією, сам футболіст не визнає своєї провини і хоче, щоб була відкрита проба В.

У разі доведення провини футболісту загрожує чотири роки дискваліфікації.

Лікаря усунули від виконання своїх обов’язків до з'ясування усіх обставин і остаточного вердикту УЄФА щодо цього питання.

Джерела УП у київському "Динамо" зазначають, що відсторонення Миронова від роботи - це спроба знайти крайнього в цій скандальній ситуації. Керівництво клубу разом з тренерським штабом були в курсі того, як і з якими препаратами працює головний лікар.

Миронов працює в київському "Динамо" з 2011 року. Також він працював зі збірною України на Євро-2012.

Зазначимо, що Бєсєдін не поїхав з "Динамо" на тренувальний збір до Туреччини, оскільки відсторонений від футболу до повного вердикту на 60 днів.

Розгляд справи щодо ймовірного допінгу Бєсєдіна відбудеться 27 лютого.

Що передувало: Футбольний столичний клуб "Динамо" 19 грудня був офіційно проінформований про можливе порушення антидопінгових правил УЄФА Артемом Бєсєдіним.

Форвард не пройшов допінг-тест після матчу з шведським "Мальме", який відбувся 28 листопада.

Микола Аврамчук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування