Головні новини вівторка і ночі: судді Вовки, виробництво літаків 737 Max

Середа, 22 січня 2020, 07:00

Одіозний Суддя Печерського суду Вовк виправданий, виробництво літаків 737 Max - новини, які були актуальні 21 січня.

Про Вовків

Вишгородський районний суд Київської області визнав невинним і виправдав суддю Печерського райсуду Києва Сергія Вовка, якого обвинувачували у винесенні завідомо неправосудного рішення.

Колектив Окружного адміністративного суду міста Києва знову обрав Павла Вовка на посаду голови суду.

Про літаки

Компанія Boeing офіційно припинила виробництво літаків 737 Max. 

Раніше повідомлялося, американська компанія Boeing повністю перепише програмне забезпечення для літаків 737 MAX, заборонених для експлуатації після двох катастроф.

Про тотальний аудит

Рахункова палата планує провести аудити у Верховній Раді, Центрвиборчкомі, Кабміні, Раді нацбезпеки та оборони, Конституційному суді, Укрзалізниці та інших держструктурах у 2020 році. 

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося шість тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Президент Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до держбюджету-2020, які передбачають виділення 2 мільярдів гривень для запуску програми кредитів під 5, 7 та 9 відсотків для підтримки мікро- та малого бізнесу.

Міністерство цифрової трансформації запустило платформу онлайн-курсів з медіаграмотності у форматі серіалів.

Більшість українців вважає, що російська мова має вільно використовуватися у приватному житті, але українська має бути єдиною державною мовою.

Зеленський 22 січня виступить зі спеціальним звернення на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Швейцарські спецслужби зірвали ймовірну шпигунську операцію російських агентів, які видавали себе за сантехніків у Давосі, де проходить Всесвітній економічний форум.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування