Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Затримали підозрюваного у вбивстві нацгвардійця у Вінниці

П'ятниця, 29 травня 2020, 14:18
Затримали підозрюваного у вбивстві нацгвардійця у Вінниці

У Вінниці затримали чоловіка, який в ніч на 24 травня смертельно поранив ножем військовослужбовця військової частини 3008 Національної гвардії.

Джерело: пресслужба поліції Вінницької області

Деталі: Правоохоронці відпрацьовували різні версії мотиву злочину, серед яких – професійна діяльність потерпілого, особисті стосунки та можливий ситуативний конфлікт. 

Поліцейські відпрацювали усі  записи з камер відеоспостереження в районі вчинення вбивства і прилеглих районів, провели поквартирний обхід мешканців будинків, залучали кінолога з пошуковим собакою, аби встановити особу зловмисника. Знаряддя злочину – ніж, поліцейські знайшли одразу, оглядаючи місце події та прилеглу до нього територію.

Поліцейські встановили особу зловмисника: 35-річного вінничанина, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

Як з’ясувалось, між чоловіками на вулиці міста виник раптовий конфлікт та бійка, під час якої один з чоловіків наніс проникаюче ножове поранення іншому та з місця події втік.       

Зараз підозрюваний затриманий у процесуальному порядку і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення йому  про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування