Після перестрілки у Броварах на Вінничині представили нового керівника поліції

Понеділок, 1 червня 2020, 14:17
Після перестрілки у Броварах на Вінничині представили нового керівника поліції

Голова Нацполіції Ігор Клименко представив нового керівника поліції Вінницької області Івана Іщенка.

Джерело: пресслужба Нацполіції

Деталі: Представлення відбулося 1 червня. Участь у заході взяли керівники Вінниччини, правоохоронних органів області.

Клименко відзначив, що Іщенко – досвідчений офіцер, з 18-річним стажем роботи в правоохоронних органах, який розпочинав службу оперуповноваженим карного розшуку, працював заступником начальника райвідділу та керівником райвідділів поліції, очолював превентивний блок поліції, перебував на посаді заступника начальника поліції Одещини.

Під час виступу новий керівник поліції у Вінницькій області зазначив, що разом з колективом вінницької поліції забезпечить безпеку в регіоні.

Нагадаємо: 

  • Вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Частина із тих, хто влаштував перестрілку, місцеві, в частина приїхала із Вінницької області, це були представники охоронної фірми.
  • Після цього керівника поліції Вінницької області Юрія Педоса відсторонили від виконання обов'язків. Його заступника - начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби - звільнили із обійманих посад.
  • Причиною звільнень у поліції назвали "грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів".
  • Згодом Педоса призначили радником голови Нацполіції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування