Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти блокують доступ в ОРДЛО, чоловік намагався передати посилку під плакатом "Обережно міни"

Понеділок, 15 червня 2020, 14:54
Окупанти блокують доступ в ОРДЛО, чоловік намагався передати посилку під плакатом Обережно міни

Вільному руху в межах гуманітарних дорожніх коридорів у контрольних пунктах пропуску на Донбасі перешкоджають російські збройні формування.

Джерело: Державна прикордонна служба

Деталі: Зокрема через КПВВ "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію України пропустили 5 громадян, однак вони повернулись  на контрольовану територію, оскільки окупанти знову заблокували рух на цьому напрямку.

 

Біля КПВВ "Мар’їнка" бажаючих перетнути лінію розмежування наразі немає. Цей пункт пропуску  досі не функціонує з вини окупантів, які блокують усі спроби громадян перетнути лінію розмежування.

Кричущим прикладом цинічного поводження загарбників є те, що російські найманці вже чотири доби утримують перед своїм блок-постом двох людей, вперто не дозволяючи їм проїхати додому.

Крім того, прикордонники розповідають про нестандартну ситуацію, яка виникла в неділю.

Чоловік, що слідував у бік тимчасово окупованого Луганська вирішив у незвичний спосіб передати речі своїй матері. Громадянин перебуваючи у "сірій зоні" залишив на зупинці сумку та прикрив її інформаційним плакатом "Обережно міни". Незвичну річ помітили працівники МКЧХ та повідомили прикордонників, які організували відповідні заходи реагування.

Таким чином припинялась робота КПВВ "Станиця Луганська".

Що передувало: З 10 червня наказом командувача ООС відновлено пропуск через лінію розмежування в КПВВ "Станиця Луганська" та "Мар’їнка". Водночас окупанти висунули неприйнятні умови пропуску на Донбас і блокують доступ людям.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...