Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівські "Карпати" виходять з карантину

Вівторок, 16 червня 2020, 12:40
Львівські Карпати виходять з карантину
Фото fckarpaty.com

16 червня львівський футбольний клуб "Карпати" виходить з карантину, який тривав 2 тижні через  спалах коронавірусу серед гравців та персоналу команди, і розпочинає підготовку до матчу з "Олімпіком".

Джерело: ФК "Карпати" у Facebook

Дослівно: "16 червня минуло 15 діб після оголошення вимушеного карантину в таборі львівських "Карпат" через спалах захворювання на COVID-19. Впродовж цього періоду гравці та працівники клубу перебували у режимі самоізоляції, обмеживши будь-які контакти, окрім проходження обов’язкових регулярних ПЛР-тестувань".

Деталі: Станом на 16 червня 8 футболістів та 5 працівників ФК "Карпати" все ще мають ознаки коронавірусу і продовжують залишатися ізольованими. Гострі симптоми в інфікованих відсутні, за винятком втрачених смакових та нюхових властивостей. Усі футболісти перебувають вдома та регулярно звітують про стан свого здоров’я.

Повідомляється, що вони не контактували з іншими гравцями.

Крім того, 3 працівників клубу старшого віку перебувають в лікарнях, їхній стан стабільно задовільний, спостерігається покращення.

Наразі команда розпочне тренувальний процес з усіма здоровими гравцями, у тому числі із великою групою зовсім юних карпатівців.

Підготовка до відновлення сезону відбуватиметься виключно у закритому режимі, без допуску будь-яких сторонніх осіб.

У ФК "Карпати" наголосили, що попри все це готові до боротьби в чемпіонаті.  

Що було раніше: 2 червня футбольний клуб "Карпати" заявив, що вимушено йде на карантин щонайменше на 2 тижні у зв’язку зі спалахом коронавірусу серед гравців та персоналу команди.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування